You are currently viewing ET LIV UDEN BEGRÆNSNINGER

ET LIV UDEN BEGRÆNSNINGER

Samarbejde med Sund-Forskning – find originale artikel her

Hvordan ville du leve dit liv, hvis det ikke havde begrænsninger? Hvilken person ville du være? Hvad ville du foretage dig? Og hvad ville du opnå i løbet af dit liv?

En gang imellem møder du en person, hvis historie, budskab og praktiske redskaber har potentiale til at forvandle dit livsforløb til et stort eventyr.

Af Nick Vujicic

Australske Nick Vujicic blev født uden arme, uden ben (og uden bekymringer) uden nogen åbenbar grund. Lægerne kan ikke forklare, hvordan og hvorfor det er sket.

På trods af sit udfordrende handicap ændrer Nick menneskers liv over hele verden ved at dele sin inspirerende historie, sit budskab og redskaber til, hvordan det er muligt at leve et liv uden begrænsninger uanset dine omstændigheder.

På topbilledet til denne artikel ser du ham nyde sin yndlingshobby med den professionelle surfer Bethany Hamilton, som mistede sin arm som barn som følge af et angreb af en tigerhaj.

På få år er Nick blevet en af de mest populære læremestre på YouTube med hundred millioner af brugere, der ser hans videoer, og han har 9,4 millioner følgere på Facebook.

Kernen i Nicks budskab er baseret på den urgamle visdom i taknemmelighed. Heri ligger årsagen til, at hans budskab er så kraftfuldt.

Hvis en mand uden arme og ben kan vende dage med stor fortvivlelse og mørke til sejr, så er det muligt for os alle.

Bare det at være taknemmelig for de små ting i livet har en magisk virkning.

Men taknemmelighedens kraft er kun begyndelsen.

Gennem sine historier, budskaber og praktiske redskaber giver Nick os dybe svar og løsninger på:

  • At håndtere og overvinde personlige kriser
  • Problemer i parforhold
  • Udfordringer i arbejde og karriere
  • Udfordringer med helbred og handicap
  • Selvdestruktive tanker og følelser
  • Hvordan vi kan række ud og tjene andre
  • At finde balancen mellem krop, sind, hjerte og ånd

I 2012 giftede han sig med sin smukke kone, Kanae Miyahara, og er nu en stolt far til fire børn.

Nicks præstationer på trods af hans handicap er en konstant påmindelse for os andre om, at de daglige udfordringer, som vi alle udsættes for, kan overvindes.

Hvis du kunne tænke dig at opleve Nick i egen person, besøger han Danmark den 3. april 2020. Du kan finde flere oplysninger her:

www.alun.dk/Nick

Husk indtil da at søge efter Nicks motiverende videoer på YouTube, og lad manden uden arme og ben inspirere dig til at opleve den tilstand af Paradis på Jorden, som er din fødselsret!

Good Luck!

Skriv et svar